Buna ziua, d-le Marius-Catalin Campeanu!

Asa incepe o mica poveste din Predeal. Dupa care am discutat cu d-l Catalin despre statiunea Predeal, moment in care am realizat ca activitatea de la acest Centru nu este atat de cunoscuta.

Practic, directorul Centrului, amintit mai sus, reprezinta foarte bine statiunea, o promoveaza, initiaza tot felul de actiuni, uneste localnici, agenti economici, turisti. Stiti cum se spune, nu conteaza functia pe care o ocupi, ci ceea ce lasi in urma, ce se vede dupa tine pentru ceilalti. Nimeni in viitor nu va vorbi de functia ta ci de ceea ce ai facut.

Printre discutiile cu d-l director, i-am pozat tot Centrul, l-am pozat si pe el in discutii cu turistii. Ideea fiind de a pune pe blog acele aspecte.

Totusi, ca sa nu se inteleaga gresit, adica vine omul pe la tine si cand nu e atent il pozezi 🙂 i-am spus ca i-am facut poze, ca am pozat interiorul Centrului pentru ca am considerat ca astfel de chestii, pe nepregatite si in fapt, contureaza realitatea din acel loc.

„Adi, eu nu ma ascund de nimeni, poti face cate poze vrei. Imi fac doar treaba, tot ce tine de mine!” – acesta a fost raspunsul lui.

Prin urmare, va invit sa priviti cateva imagini din Centrul National de Informare si Promovare Turistica din Predeal:

Centrul National de Informare si Promovare Turistica din Predeal si Biserica „Sf. Imparati Constantin si Elena”

Registrul unde turisti pot scrie, pot nota diverse.

Fara vorbe si actiuni de fatada, d-l Catalin pregateste remarcarea traseului turistic spre Cabana Garbova.

Voiau un traseu usor in muntii Piatra Mare (7 Scari, Tamina…)

Niciun turist nu pleaca fara o harta a zonei Predeal cu muntii etc.

De aceasta data un traseu spre Clabucet

Directia in care se afla Clabucetul

Nimeni nu pleaca nelamurit 🙂

Pozele nu sunt in ordinea intamplarilor dar le-am prezentat ca si cum ajungi langa Centru, intri in el, te uiti…

Sunt oameni, sunt inca oameni mai bine zis, care isi fac excelent treaba acolo unde sunt. Indiferent ca ne zbatem din 1990 sa asezam tara asta, indiferent cat va mai dura, sunt convins ca intr-o zi bunul simt, civilizatia, profesionalismul vor duce aceasta tara acolo unde-i este locul! Felicitari, Catalin pentru perseverenta si pentru ca nu abandonezi aceasta lupta de promovare turistica a statiunii Predeal.